Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Project Cars 2

Project Cars 2 får snart sin første udvidelse

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Bandai Namco har netop offentliggjort at der er nyt indhold på vej til Project Cars 2 i form af en ny udvidelse, der sætter fokus på rallykørsel. Den nye DLC-pakke kommer til at hedde Fun Pack, og vil blandt andet indeholde to nye løb - Brand Hatch Rallycross samt Circuit De Barcelona-Catalunya Rallycross - der begge vil byde op til rally.

Udover de nye løb bliver det også muligt at køre i Matthias Ekstrom's Audi S1 EKS RX samt Petter Solberg's Citroën DS3 RX, sammen med de øvrige legendariske køretøjer Ford RS200 Evolution, Renault R5 Maxi Turbo og Audi Sport Quattro S1. Udover disses rallykøretøjer vil Ford Bronco samt to typer Ford Mustang'er blive tilføjet til bilkataloget.

Bandai Namco har endnu ingen udgivelsesdato, men udvikleren har nævnt at udvidelsen snart bliver tilgængelig.

Project Cars 2

Relaterede tekster

Project Cars 2Score

Project Cars 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har spændt sikkerhedsselen, brugt flere timer på at indstille, kørt masser af fede løb og kan nu fortælle om sine oplevelser med Project Cars 2.Indlæser mere indhold