Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Project Cars 2

Project Cars 2-udvikler er imponeret over Xbox One X

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rod Chong, der er COO hos Slightly Mad Studios, og snart er aktuelle med det kommende Project Cars 2, har i et interview udtalt, at han er positivt overrasket og imponeret over Microsoft's Xbox One X-konsol. Chong har desuden udtalt, at One X-udgaven af spillet vil have grafiske forbedringer i forhold til de øvrige platforme, men var ikke klar til at fortælle om hvilke der er tale om:

Unfortunately, I can't tell you that much right now because we are benchmarking as we speak.

We are impressed with the hardware but right now we are benchmarking. There will obviously be enhancements, but we are not ready to showcase exactly what those are yet. Other than it must be 60 frames per second or death."

De, der ejer en PlayStation 4 Pro, vil også se forbedringer i Project Cars 2 i forhold til PlayStation 4-udgaven af spillet, men udvikleren har tidligere sagt at Xbox One X-udgaven bliver betydeligt bedre end PlayStation 4 Pro-udgaven rent grafisk.

Project Cars 2

Relaterede tekster

Project Cars 2Score

Project Cars 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Claus har spændt sikkerhedsselen, brugt flere timer på at indstille, kørt masser af fede løb og kan nu fortælle om sine oplevelser med Project Cars 2.Indlæser mere indhold