Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Project Cars 3

Project Cars 3 er officielt annonceret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Vi vidste egentlig godt, at det var under udvikling, men en proper afsløring manglede stadigvæk - indtil i går. For i går annoncerede udgiverne fra Bandai Namco omsider den næste installation i Slightly Mad Studios' racing-simulator: Project Cars 3.

Og det lader til, at Project Cars 3 bringer en hel masse nyt med sig. Her følger blandt andet en spritny karriere-mode, og derudover vi får nu langt om længe mulighed for at opgradere vores biler med nye motorer, udstødninger og mere til. Desuden lover udviklerne, at der vil være store ændringer i både singleplayer- og multiplayer-delen, ligesom der også er gjort meget ud af at tilbyde indhold til både erfarne spillere samt nybegyndere i Project Cars-serien.

Sidst men ikke mindst så udkommer Project Cars 3 allerede denne sommer - om end vi dog ikke har fået en konkret udgivelsesdato. Spillet ankommer på PS4, Xbox One og PC, og hvis du er interesseret, så kan du se den helt nye annonceringstrailer til Project Cars 3 lige herunder.

HQ

Relaterede tekster

8
Project Cars 3Score

Project Cars 3

ANMELDELSE. Skrevet af Daniel Andersen

Slightly Mad Studios er tilbage med endnu et kapitel i den respekterede Project Cars-serien, og Daniel har givet den fuld smadder.Indlæser mere indhold