Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Project CARS

Project CARS får ny bane og 3 Aston Martin-biler

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Slightly Mad Studios har udgivet en ny udvidelse til Project CARS, som inkluderer en ny bane og tre legendariske Aston Martin-biler. Den nye bane, Mojave, er en lukket bane i Nevada, der inkluderer fem racing-varianter, og en mulighed for spillere for at teste deres køretøjer.

Udvidelsen inkluderer tre nye biler: 1959 Aston Martin DBR1 2009, Aston Martin DBR1 -2 og 2014 Aston Martin Vantage GTE plus den gratis 1952 Mercedes-Benz 300SL (W194). Banen og bilerne er tilgængelige via Project CARS' "On Demand"-service, og du kan se en trailer herunder.

HQ
Project CARSProject CARSProject CARS

Relaterede tekster

Project CARSScore

Project CARS

ANMELDELSE. Skrevet af Kalle Max Hofmann

Slightly Mad Studios er endelig klar med deres ny bud på en seriøs racer, og vi har sat karakter på spillet.

0
Project CARS får ny udvidelse

Project CARS får ny udvidelse

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Slightly Mad Studios har afsløret udgivelsen af en ny udvidelse til Project CARS, nemlig Stanceworks Track Expansion, som introducerer fem nye køretøjer, og en af dem er...Indlæser mere indhold