Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Prototype 2

Prototype 2, pizza og præmier

Se billederne her

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens vi på Gamereactor er bundet på hænder, fødder og tentakler af en embargo, så er vi heldigvis ikke forhindret i at vise billeder fra vores Prototype 2-event der blev til i samarbejde med Gamestop og Activision.

Tænk på det som en privatfest, hvor deltagerne kan game Prototype 2 og vinde en fed læderjakke (den som James Heller bærer i Prototype 2) og Prototype 2-spil. Og for ligesom at sætte stemningen på bedste gamer-maner, var der naturligvis pizza og sodavand til alle de fremmødte i Gamestop på Fisketorvet.

Her på Gamereactor var det denne signatur der havde fornøjelsen af at deltage i det specielle arrangement.

Prototype 2Prototype 2
Prototype 2
Quiz time

Aftenens vindere blev ganske enkelt fundet ved at stille en række spørgsmål omkring Prototype 1 & 2 hvorefter disse skulle besvares hurtigst muligt. Et korrekt svar resulterede i et smukt klistermærke i panden. Og den der havde flest af disse, da quizzen var slut, kunne tage afsted med en ganske laber præmie.

Tak for en hyggelig aften.

Prototype 2Prototype 2Prototype 2
Prototype 2Prototype 2Prototype 2
Prototype 2

Relaterede tekster

Prototype 2Score

Prototype 2

ANMELDELSE. Skrevet af Lee West

Tentakler, blod, konspirationer og mord i stride strømme. Lee vender tilbage til NYZ og følger historien om Alex Mercer og James Heller. Lee anmelder Prototype 2.Indlæser mere indhold