Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
For Honor

Prøv For Honor gratis næste weekend

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Er du interesseret i For Honor, men har aldrig fået det købt, så får du mulighed for at prøve det gratis i næste weekend. Ubisoft har fortalt, at i prøveperioden vil alt indhold fra spillet være tilgængeligt, fra spillets kampagne til spillets onlinedel.

Der vil dog også være nyt indhold for både nye spillere samt veteraner i weekenden, da Ubisoft lancerer et " Warrior Training Program", der belønner de spillere der spiller sammen. Nuværende ejere af spillet, der spiller fem kampe sammen med spillere der endnu ikke ejer spillet, vil modtage to ugers Champion Status, der giver hele holdet mere optjent erfaring per kamp.

Prøveperioden starter den 3 maj og slutter den 6 maj, og i anledning af prøveperioden er spillet desuden på udsalg med 75% rabat på både PC, PlayStation 4 samt Xbox One.

For Honor

Relaterede tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Baad Mai

Et friskt pust for Ubisoft. Et friskt pust for multiplayerspil.

2
For Honor kommer til Xbox Game Pass

For Honor kommer til Xbox Game Pass

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Normalt får vi en del spil præsenteret til Xbox Game Pass i begyndelsen af måneden. Men nu er spillene til starten af juni afsløret, og vi får kun præsenteret fire af...Indlæser mere indhold