Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Gran Turismo 6

Prøvekør den nye Toyota FT-1 Concept i Gran Turismo 6

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

I løbet af i dag, skulle Sony være klar med en ny opdatering til Gran Turismo 6, der vil tilføje den netop annoncerede FT-1-konceptbil fra Toyota.

Bilen repræsenterer et af gigantens første koncept-bud på en reel sportsvogn, siden den legendariske Toyota Supra, og vi glæder os allerede til at give gas i den virtuelle version af fartmonsteret - hvis nogen skulle have lyst til at sende os den virkelige version, tester vi også gerne den.

Gran Turismo 6

Relaterede tekster

Gran Turismo 6Score

Gran Turismo 6

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Polyphony Digital er klar med det sjette kapitel i den klassiske Gran Turismo-serie, men har de formået at sende serien på rette kurs igen? Læs med her og få svaret.

3
Sony annoncerer GT Academy 2015

Sony annoncerer GT Academy 2015

NYHED. Skrevet af Ricardo C. Esteves

Sony har netop annonceret den syvende udgave af GT Academy, en konkurrence der forsøger at skabe en professionel racekører ud af talentmassen af amatørspillere der kører...

3
Mere indhold til Gran Turismo 6

Mere indhold til Gran Turismo 6

NYHED. Skrevet af Lee West

Sony har nu via den europæiske PlayStation-blog annonceret at Gran Turismo 6 får en ny patch i dag, der byder på en del mere indhold. Således kan man ræse løs med...Indlæser mere indhold