Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Don't Starve

PSN-special: Don't Starve

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Med en række succesfulde titler som Shank-serien og det Xbox-ekslusive Mark of the Ninja har Klei Entertainment så sandelig fået vind i sejlene i løbet af de sidste par år. Med Don't Starve, en tegnefilmsinspireret strategisk overlevelsessimulator, valgte de at træde en smule uden for deres ellers action-orienterede bagkatalog.

I Don't Starve er der nemlig ikke noget rigtigt "mål" med din overlevelse, ud over overlevelsen selv selvfølgelig. Du bliver transporteret ind i en ondskabsfuld dimension af en ond troldmand, og skal derefter selv finde tøj, forsyninger, mad og ikke mindst træ til et bål. Det sidstnævnte er den vigtigste, for om natten kommer alle de ondsindede bæster ud fra gemmerne, og hvis du ikke har ild og lys, kommer du ikke til at overleve længe.

Med et dybt crafting-system og en stor åben verden med massere af forskellige fjender og ressourcer, er Don't Starve langt mere end det, det udgiver sig for at være, og kan sagtens hamle op med nogle af de store overlevelsessimulatorer som Minecraft og The Forest.

Relaterede tekster

8
Don't StarveScore

Don't Starve

ANMELDELSE. Skrevet af Philip Lauritz Poulsen

Phillip er sultet ihjel, blevet spist af edderkopper, startet skovbrænde og blevet sindssyg i ødemarken. Men trods dysterheden er Don't Starve et herligt, herligt spil.Indlæser mere indhold