Dansk
Gamereactor
nyheder
Blood & Truth

PSVR-spillet Blood & Truth er opgraderet til PS5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

PlayStation 5 understøtter som udgangspunkt i PSVR, men du kan dog bestille en gratis adapter, der lader dig anvende dit headset til at spille bagudkompatible titler. Og det kan faktisk være en god idé at gøre, da en række af de bagudkompatible PS4-spil vil køre bedre på PS5.

Udviklerne fra London Studio meddeler på Twitter, at deres PSVR ekslusive spil Blood & Truth kommer til at nyde godt af en række forbedringer på PS5. Det inkluderer:


  • Højere opløsning

  • Højere framerate (op til 90 fps)

  • De bedste assets anvendes altid

  • Forbedrede texture detaljer

Med den forsatte support af VR-titler, er det svært ikke at forstille sig, at PS5 også får sit eget dedikerede headset på et tidspunkt.

Blood & Truth

Relaterede tekster

Blood & TruthScore

Blood & Truth

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Forårets store Playstation VR-titel lader dig udleve drømmen som vaskeægte actionhelt - og lykkes heldigvis fornemt med det.

Blood & Truth demo tilgængelig fra i dag

Blood & Truth demo tilgængelig fra i dag

NYHED. Skrevet af Carl Nielsen

Sony London Studios' VR-spil Blood & Truth landede med et brag i maj, hvor det blev det første VR-spil, der har toppet salgslisterne. Hvis du endnu har spillet til gode,...

Blood & Truth

Blood & Truth

PREVIEW. Skrevet af Ketil Skotte

Blood & Truth har endelig fået en udgivelsesdato. Vi tjekkede dagsformen for forårets store Playstation VR-titel.Indlæser mere indhold