Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Rocket League

Psyonix skitserer Rocket League Championship Series offseason planer

Forskellige tredjepartsturneringer og forskellige begivenheder er planlagt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Mens vi venter på, at Pysonix deler yderligere information om 2024-sæsonen af Rocket League Championship Series, noget som udvikleren lover at gøre inden for de næste par måneder, har vi fået alt at vide om offseason-planerne for esportsscenen.

Vi får at vide, at Collegiate Rocket League ikke kun vender tilbage til Fall Semester fra oktober, men at der oven i købet vil være en række fællesskabsturneringer, der afholdes af tredjepartsorganisationer.

Op til den nye sæson kan vi se frem til, at der afholdes 1v1- og 3v3-turneringer over hele verden, hver med præmiepuljer i forskellige størrelser. Da der er planlagt en hel del turneringer i de kommende måneder, kan du gå herover for at finde en destinationsside, der informerer om den region, de afholdes i, formatet, præmiepuljen og også hvornår de finder sted.

Rocket League

Relaterede teksterIndlæser mere indhold