Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

PUBG Continental Series 5 har præmiepulje på $1 million

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Udvikleren Krafton har afsløret deres planer for den kommende Continental Series 5-turnering i PlayerUnknown's Battlegrounds. Selve begivenheden vil strække sig over fire regioner, nemlig Europa, "The Americas", APAC og Asien, og der er en pulje på $1 million på højkant opdelt imellem disse fire regioner.

Hver region har således $230,000 på højkant, som splittes imellem otte hold over tre ugers konkurrence. Der er også ekstra bonusser til de hold, der enten er Kill Leaders, eller præsterer bedst.

Dette er et Continetnal Series event, og derfor er der en Pick'Em Challenge, der fungerer som en slags comeback for de hold, der tror de kan klare sig endnu bedre.

De første kampe begynder imellem d. 18 og 19 september, og herfra afvikles de i et roligt flow. Du kan læse meget mere her.

PUBG: Battlegrounds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold