Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

PUBG Global Series første turnering, der afholdes i Malaysia

Det starter i næste måned og har en præmiepulje på $500.000.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Krafton har nu annonceret, at den første PUBG Global Series turnering nogensinde starter i næste måned, og at den vil blive afholdt i Kuala Lumpur i Malaysia. Begivenheden, der finder sted fra den 27. april til den 7. maj, vil indeholde en præmiepulje på $500.000, og vi får også lidt at vide om formatet.

I alt vil 24 hold være til stede, herunder de otte partnerhold, hvor de resterende slots fordeles som følger: tre fra Amerika, seks fra APAC, fem fra Asien og to fra Europa.

Med hensyn til formatet får vi at vide, at det starter med et gruppespil, som vil føre til en vinder/taber knockout-gruppe, alt sammen før Grand Finals den 7. maj. Det vil også være den sidste turnering, der bruger v3.0.5-regelsættet, og holdene vil konkurrere på Erangel- og Miramar-kortene.

PUBG: Battlegrounds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold