Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

PUBG Global Series vender tilbage i 2023

Det bliver en fuldt offline turnering, som tophold rundt om i verden kan konkurrere i.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Krafton har løftet gardinerne for, hvad 2023 holder for PUBG: Battlegrounds esportsfans. Ikke alene vil 2023 se tilbagevenden af PUBG Global Series-turneringen, som vil være en " ny tier-1 fuld-offline turnering for de bedste regionale hold til at konkurrere på globalt plan" , men vi får også at vide, at der vil blive introduceret et partnerprogram sammen med tilbagevenden af Global Championship og Nations Cup.

Som nævnt i et blogindlæg vil partnerprogrammet være en måde for Krafton at tilbyde " fordele og titler til vores bedste esportspartnere" , med partnere udvalgt gennem en screeningsproces. Disse fordele omfatter mærkevarer i spillet samt garanterede slots i PUBG Global Series, hvor nye partnerhold bestemmes årligt.

Hvad angår PUBG Global Championship og Nations Cup, og de finere detaljer i Global Series, har Krafton endnu ikke delt mange andre detaljer, men vi er lovet at høre mere information i begyndelsen af december.

Hvad vi har fået at vide er, at udvikleren søger at indsnævre rangeret spil og esports endnu mere og også åbner en dedikeret PUBG Esports arena i Korea i første halvdel af 2024.

Tag et kig på den foreslåede tidsplan for sæsonen 2023 nedenfor.

PUBG: Battlegrounds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold