Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

PUBG Invitational kommer til IEM Katowice

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

PlayerUnknown's Battlegrounds' popularitet er svær at argumentere imod, og med så meget vind i sejlene ønsker både Bluehole men også eSportsarrangører fra nær og fjern naturligvis at udnytte spillets potentiale i fremtidige turneringer. Nu ved vi hvornår den næste løber af stablen.

ESL har bekræftet i en officiel pressemeddelelse, at en PUBG Invitational-turnering vil finde sted ved den næste store Intel Extreme Masters-begvienhed i Katowice, Polen. Den foregår d. 24-25 februar.

16 hold fra hele verden, hvoraf der er tre fra Nordeuropa, Europa og Asien og yderligere syv, skal dyste via kvalifikationsrunder, der starter d. 21 januar på ESL Play. Til sidst afgøres finalerne i Spodek Arena om $50.000.

ESL's Michal "Carmac" Blicharz har sagt følgende:

"Previously adding PUBG to the agenda brought a lot of excitement to the arena and we feel that it will be a great addition to the IEM Expo."

PUBG: Battlegrounds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold