Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
PUBG: Battlegrounds

PUBG-esport er blevet sat på hold grundet Coronavirus

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En række forskellige begivenheder, turneringer, samt produktionen af diverse stykke forbrugerelektronik er blevet nødsaget til at blive sat på hold takket være den dødelige Coronavirus, der fortsat hærger i Kina. Selvom det hele er ved at stilne en smule af, så har den stadig store konsekvenser, deriblandt for PUBG esport.

PUBG Corporation har nemlig besluttet sig for at sætte alle fremtidige begivenheder på hold, hvoraf den første begivenheder det sker før er April PGS: Berlin-turneringen.

I en meddelelse udleveret til Gamereactor skriver de:

"With the health and safety of our players, employees, and fans as our top priorities, we've made the difficult decision to postpone April's PGS: Berlin event."

Det vides endnu ikke hvornår begivenheden så afholdes, eller hvor mange fremtidige af samme slags også vil blive udskudt på ubestemt tid.

PUBG: Battlegrounds

Relaterede teksterIndlæser mere indhold