Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sonic the Hedgehog

Puma og SEGA's Sonic-sko udkommer i næste måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Tidligere på året løftede Puma og SEGA sløret for et større samarbejde, som blandt andet betyder at du snart kan købe særlige sneakers inspireret af både Sonic og hans nemesis, Eggman.

HQ

Skoene blev afsløret samtidig med samarbejdet, men nu, via en pressemeddelelse, ved vi præcis hvornår du kan købe et par. Puma har afsløret via en pressemeddelelse, at skoene ankommer på deres hjemmeside d. 5 juni, og her sælges de så længe lager haves.

Du kan se begge modeller herunder.

Sonic the Hedgehog

Relaterede tekster

6
Sonic the HedgehogScore

Sonic the Hedgehog

ANMELDELSE. Skrevet af Martin B. Larsen

Segas gamle kending er på farten igen, men glæd dig nu ikke for tidligt. Martin har spillet sig gennem det seneste spil og er absolut ikke imponeret...

4
Nu kan du købe Sonic-håndcreme

Nu kan du købe Sonic-håndcreme

NYHED. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Hvis du nogensinde har kigget dig omkring på dit badeværelse og tænkt "Jeg ville ønske at flere af de produkter jeg bruger havde Sonic-tema", jamen så behøver du ikke at...Indlæser mere indhold