Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Puzzle Quest 2

Puzzle Quest 2 er klar i dag

Har du points på Xbox-kontoen?

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Kombinationen af Bejeweled og rollespil, blev noget lignenden en besættelse da det originale Puzzle Quest udkom, og i dag er efterfølgeren så klar på Xbox Live Arcade.

Efterfølgeren ser mindst ligeså vanedannende ud, og er i sin indpakning markant flottere end det første spil. 1200 Microsoft Points må du smide, hvis spillet skal købes.

Er du mere til lidt platform-action, er det også i dag at spillet Ancients of Ooga udkommer. Spillet er udviklet af Ninjabee, og skulle være noget lignende en spirituel efterfølger til udviklerens tidligere Xbox Live Arcade-hit Cloning Clyde. Prisen er 800 Microsoft Points.

Puzzle Quest 2
Puzzle Quest 2
Puzzle Quest 2
Puzzle Quest 2

Relaterede tekster

0
Puzzle Quest 2Score

Puzzle Quest 2

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Puzzle Quest rør på sig igen, denne gang i hvad der ligner en krydsning mellem Diablo og Bejeweled. Endnu en gang er det hjernen, frem for reflekserne der skal nedlægge gobliner og orker i massevis.Indlæser mere indhold