Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Puzzle Quest 2

Puzzle Quest 2 til Iphone/Ipad

Puzzle-eventyret til flere formater

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der er kun en uges tid til Puzzle Quest 2 udkommer på nintendo DS. Spillet er også planlagt til Xbox 360 over Xbox Live, men nu får de to udgaver følgeskab af versioner til Apples berøringsfølsomme dimser. Både Ipad-, Ipod Touch- og Iphone-ejere kan således forvente at komme igang med puzzle-eventyret ganske snart.

I Puzzle Quest 2 kan du denne gang tage rollen som War Mage, Inquisitor, Barbarian eller Assassin mens du matcher farvede former for at besejre modstanderne. Der loves også Story Mode, Tournament Mode, Instant Action og mulighed for at spille flere spillere.

Puzzle Quest 2

Relaterede tekster

0
Puzzle Quest 2Score

Puzzle Quest 2

ANMELDELSE. Skrevet af Nikolaj Kürstein Jepsen

Puzzle Quest rør på sig igen, denne gang i hvad der ligner en krydsning mellem Diablo og Bejeweled. Endnu en gang er det hjernen, frem for reflekserne der skal nedlægge gobliner og orker i massevis.Indlæser mere indhold