Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Alan Wake 2

Quantum Break og Control startede som ideer til Alan Wake 2

Microsoft afviste faktisk efterfølgeren, som ledte til netop Quantum Break.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Remedy Entertainment har haft masser af held med deres diverse spil over de seneste mange år, men noget tyder på at selvom at de har lavet lidt af hvert, så er to deres store spil startet ud som ideer til en Alan Wake-efterfølger.

I et interview med Eurogamer fortæller studiechef Sam Lake, at både Quantum Break og Control startede som en skitse til Alan Wake 2, men endte så med at blive til noget andet. I førstenævntes tilfælde skyldes det faktisk, at Microsoft afviste ideen om en Alan Wake-efterfølger.

Det sjove er at Microsoft fortalte Remedy dengang, at "single-player games are a thing of the past", noget som mange udgivere troede på daværende tidspunkt. De overtalte dem så til at starte en ny IP, som så blev Quantum Break.

Nu er endelig ved at være færdige med netop Alan Wake 2, som de udgiver gennem et samarbejde med Epic Games, og som kun lander digitalt d. 17 oktober.

Glæder du dig?

Alan Wake 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold