Dansk
Gamereactor
anmeldelser
Raccoo Venture

Raccoo Venture

Diego Ras forsøger at kanalisere gamle platformere, men det lykkedes kun halvt.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Tilbage i 1990'erne blev vi nærmest væltet omkuld af glimrende 3D platformspil, men denne genre er desværre ved at uddø. Det er ærgerligt og derfor er det rart, at der er nogen der holder minderne i live, ved at lave denne slags spil som en hyldest til de gamle spil. Raccoo Venture er sådan et spil og det bringer minderne om Pandemonium frem igen.

HQ

Spillet er bygget helt traditionelt op for et spil af denne type; man kommer igennem en række forskellige baner, som for det meste er helt lineære og så skal der hoppes på platforme, løses simple puzzles, aktiveres knapper, kastes med frugter og bomber og nedkæmpes forskellige typer af fjender.

Som det er meget normalt i denne type spil, så er der masser af gemte ting rundt omkring som skal findes. Her er de dog mange gange gemt så godt af vejen, at man let kan gennemføre en bane uden at finde en eneste af dem. Det er en smule uheldigt, for lidt usædvanligt er det faktisk disse gemte ting, som bruges til at åbne op for nye baner.

Raccoo Venture

Sådanne gemte ting burde ikke være så essentielle og burde i stedet være ting man havde lyst til at gå på jagt efter og ikke være tvunget til at jagte. Derfor bliver det til en del genspilninger af allerede gennemførte baner, mens man minutiøst gennemsøger banen, for at indsamle nok gemte ting til at kunne komme videre. Det er ikke specielt underholdende.

Dette er en annonce:

Der er også et par enkelte andre steder, hvor man undrer sig lidt over spildesignet. Et andet eksempel er, at man ikke er udstyret med et specifikt antal liv, men i stedet mister man 50 mønter hver gang man dør. Disse mønter findes dog i overflod rundt omkring, så man er aldrig rigtig i fare for at løbe tør for dem og så kan man jo spørge sig selv, hvorfor det er lavet på den måde og hvorfor man ikke blot har et specifikt antal liv, som man jo typisk så i denne type spil i 90'erne.

Grafikken i Raccoo Venture er simpel men nydelig og ganske farverig og den fungerer som den skal. På grund af det faste kamera, kan det nogle gange være lidt svært at vurdere afstandene og for eksempel se hvor man skal lande på de forskellige platforme, men det er ikke noget større problem. Lydsiden er fin, med et fint og passende soundtrack og fine lydeffekter.

Raccoo Venture

Jeg er lidt splittet omkring Raccoo Venture, da det er et fint bud på en klassisk 90'er platformer, med fin variation og et par gode idéer her og der, men der er også foretaget nogle lidt underlige designvalg rundt omkring, som gør spillet unødvendigt svært at forstå og til tider decideret frustrerende.

Dette er en annonce:

Jeg ville rigtig gerne have nydt tiden med Raccoo Venture mere end jeg gjorde, for vi mangler gode gamle platformspil, som vi så dem i 1990'erne, men Raccoo Venture kommer aldrig helt derhen. Når det er sagt, så kunne Raccoo Venture godt være noget for dig, hvis du er stor fan de klassiske 90'er platformere og med en prislap på lidt over 100 kr., så kan det ikke gå helt galt.

Raccoo Venture
Raccoo Venture
Raccoo Venture
Raccoo Venture
Raccoo Venture
Raccoo Venture
06 Gamereactor Danmark
6 / 10
+
Fin grafik, præcis styring, godt prissat
-
Flere underlige designvalg som påvirker spillet, kan hurtigt bliver frustrerende.
overall score
er vores samlede netværkskarakter. Hvad er din? Netværkskarakteren er et gennemsnit af alle redaktionernes individuelle karakterer

Relaterede teksterIndlæser mere indhold