Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Race Pro

Race Pro annonceret

Simbims nye projekt til X360

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det er ikke mere end et par uger siden, at svenske Simbin gik ud og dementerede alle rygter om at firmaet arbejdede på et racing-spil til Xbox 360, men nu viser det sig alligevel at være sandt.

Firmaet arbejder nemlig på Race Pro, der ifølge planerne skal lanceres senere på året til Xbox 360. Spillet kommer til at indeholde 13 baner, her i blandt Macau, Porto og Paun der er eksklusive for Race Pro-spillet. Og for første gang i et Simbin spil vil Laguna Seca og Road America også være tilstede.

Bilerne i spillet har alt fra 200 til 1000 hestekræfter og flere mesterskabsserier som bl.a. WTCC, Formula 3000 og Formula BMW. Der er også blevet plads til GT-bileder som Saleen og Aston Martin, ligesom der findes mere normale produktionsbiler som Audi R8 og Dodge Viper SRT10.

Online vil op til 12 spillere kunne mødes online og dyste. Nedenfor er de første to billeder fra spillet.

Race Pro
Race Pro

Relaterede tekster

4
Race ProScore

Race Pro

ANMELDELSE. Skrevet af Henrik Bach

SimBin kører deres første konsoludspil i stilling, men har ikke lige så godt greb om grafikken som om bilfysikken...Indlæser mere indhold