Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Horizon 2

Racingspecial: Forza Horizon 2

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Spørger man mig, var det første Forza Horizon som sådan ganske fint, men det fangede mig ikke rigtig. Det var på en måde ufokuseret, og der var lidt for meget blandingsprodukt over det.

Forza Horizon 2, derimod, greb mig fra første øjeblik, man ruller sin lånte Lamborghini af færgen og ræser gennem snoede sydeuropæiske by- og landeveje. Styringen sidder lige i skabet, bilerne er tilpas lette at få til at skride ud, samtidigt med at det kan svare sig at køre præcist. Udvalget af fede vejstrækninger er nærmest uendeligt, og vil man hellere suse henover markerne, kan man snildt gøre det. Her er næsten ingen begrænsninger.

Det føles måske lidt lineært, og hele ideen om den der Horizon-festival, der er lige dele motorløb og Ibiza-fest, virker ret åndet, men rendyrket arkade-køreglæde er her rigeligt af, og inden for det felt er Horizon 2 et af de bedste spil længe. Læs også vores anmeldelse.

Forza Horizon 2

Relaterede tekster

Forza Horizon 2Score

Forza Horizon 2

ANMELDELSE. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Med sydeuropæisk landidyl og masser af fede biler har Playground Games begået en arkade-racer, der kilder alle de rigtige steder.

2
Forza Horizon 2 med nyt fra Ferrari og Nissan

Forza Horizon 2 med nyt fra Ferrari og Nissan

NYHED. Skrevet af Lee West

Har du benzin i blodet, så nyder du ganske sikkert også Microsofts fortræffelige Forza Horizon 2 på din Xbox. Er du samtidig frisk på mere fra Ferrarri eller Nissan, så...

0
Forza Horizon 2 - Storm Island-gameplay

Forza Horizon 2 - Storm Island-gameplay

NYHED. Skrevet af Lee West

I går kunne vi fortælle at en udvidelse til Microsofts fortræffelige arcade-racer var dukket op i form af Forza Horizon 2's Storm Island. Og I dag kan vi byde på en tour...Indlæser mere indhold