Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Forza Motorsport 5

Racingspecial: Forza Motorsport 5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Forza Horizon 2 er aldeles glimrende, med sine åbne landskaber, skattejagter og ræs mod tog og jetfly, men det satser også på at være mere festligt end at lokke dig til at skrabe et par millisekunder eller tre af din omgangstid.

Til de seriøse motorhoveder er der til gengæld Forza Motorsport 5, et "rigtigt" racing-spil med vægt på tuning, dækfysik, omgangstider og en billedhastighed på 60 fps frem for Horizons 30.

Forza Motorsport-serien har gennem de sidste par udspil sat sig tungt på genretronen, den som Gran Turismo tidligere hvilede måsen i, og den førerrolle fastholder 5'eren. Sammenlignet med forgængeren på Xbox 360 er her ganske vidst lidt mindre indhold, men den så vigtige Nürburgring blev tilføjet i sommers, og hvis ens yndlingsbil ellers er med blandt spillets 200 øser store udvalg, så burde man dermed have alt hvad man behøver. Læs vores anmeldelse.

Forza Motorsport 5

Relaterede tekster

Forza Motorsport 5Score

Forza Motorsport 5

ANMELDELSE. Skrevet af Mike Holmes

Turn 10's racing-spil til Xbox One er den lanceringstitel til næste generation, vi alle har ventet på.

0
Racingspecial: Forza Motorsport 5

Racingspecial: Forza Motorsport 5

NYHED. Skrevet af Rasmus Lund-Hansen

Forza Horizon 2 er aldeles glimrende, med sine åbne landskaber, skattejagter og ræs mod tog og jetfly, men det satser også på at være mere festligt end at lokke dig til...Indlæser mere indhold