Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Mario Kart 8

Racingspecial: Mario Kart 8

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efter otte spil i serien skulle man måske tro at Mario Kart var ved at løbe tør for damp, at det for længst var røget ind i samme tomgangsmølle som mange andre langvarige serier er. Men det kunne næppe være fjernere fra virkeligheden.

For Mario Kart 8 er kort sagt det bedste Mario Kart i mange, mange år. Det er et mere vitaliseret spil, Nintendo har leveret denne gang, hvor der er rystet godt op og ned i mekanikposen.

Den største stjerne er dog banerne selv, hvor udviklerne i endnu højere grad end før har valgt at smide realismen ud af vinduet og ignorere fysikkens love. Der er skelet til de klassiske F-Zero-spil, så din kart pludselig bliver lavet om til et svævefartøj, der uden problemer skalerer lodrette stigninger eller hænger på hovedet. Det har næsten fået os til at glemme, at vi savner F-Zero.

Mario Kart 8 er et af Wii U'ens must-have spil - og det har publikum tydeligvis fanget, eftersom næsten hver anden Wii U-ejer har anskaffet det. Læs også vores anmeldelse.

Mario Kart 8

Relaterede tekster

Mario Kart 8Score

Mario Kart 8

ANMELDELSE. Skrevet af Thomas Blichfeldt

Nintendo har igen fyldt brændstof på Mario Kart-serien, men kan serien stadig følge med resten af genren? Læs to anmeldelser her...Indlæser mere indhold