Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Rage 2

Rage 2 er officielt færdigt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Nej, der er faktisk ikke synderligt lang tid til at Rage 2 udkommer d. 14 maj, så derfor så skal produktionen af spillet faktisk gå ganske stærkt, hvis de fysiske eksemplarer skal ramme butikshylderne om under 10 dage.

Alligevel lader id Software og Avalanche til at insistere på at udgivelsesdatoen holder. Bethesda har bekræftet via deres hjemmeside, at Rage 2 er "gået guld". Det skete faktisk i fredags, så det betyder at henover weekenden er spillet blevet uploadet til diverse digitale butikker, og spillet sendes nu i trykken.

Heldigvis betyder det at der ikke er fare for en forsinkelse. Herunder kan du se gameplay fra Rage 2, skulle du ikke have bestemt dig endnu.

HQ
Rage 2

Relaterede tekster

Rage 2Score

Rage 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Rage 2 efterlader sin forgænger i støvet til fordel for farver, fest og vold. Men har det virket? Vi anmelder denne ambitiøse produktion.Indlæser mere indhold