Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Rage 2

Rage 2 vil modtage indhold næsten hele resten af året

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rage 2 udkommer langt om længe i morgen, og derfra bliver det muligt at udforske den store ødemark, og skyde på stort set alt der bevæger sig. Sådan som Avalanche og id Software har præsenteret det er spillet allerede tætpakket med indhold, men vi ved nu at studierne har store planer for ekstra indhold efter lanceringen.

Den officielle Twitter-konto har nemlig udgivet en besked, hvor de bekræfter at spillet vil modtage ekstra indhold hele vejen frem til udgangen af efteråret.

På billedet herunder kan du se præcis hvad du skal forvente, men højdepunkterne er uden tvivl to store udvidelser, hvoraf den ene hedder Rise of the Ghosts og kommer til august, samt nye Cheat Codes, køretøjer og udfordringer.

Rage 2

Relaterede tekster

Rage 2Score

Rage 2

ANMELDELSE. Skrevet af Claus Larsen

Rage 2 efterlader sin forgænger i støvet til fordel for farver, fest og vold. Men har det virket? Vi anmelder denne ambitiøse produktion.Indlæser mere indhold