Dansk
Gamereactor
hardware-tekster

Railgun

Selvom vi anbefalede The Katapult Pen tidligere her i Gadget-sektionen, så har vi nu et andet bud på et våben, hvis du lige står og mangler sådan et. Man ved aldrig, hvornår man får brug for en Railgun.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt

Ja okay, det er stadig en prototype, og der skal måske en hel del overtalelse til, før du får lov til at snuppe et eksemplar med hjem, men det gør ikke den brutale railgun mindre sej. Den amerikanske flåde, som står bag dette monster af en kanon, hævder, at den potentielt kan affyre et elektromagnetisk projektil over afstande på op til 400 kilometer.

HQ

Nabofreden skulle vist være sikret, hvis du smider sådan et monstrum ud i haven eller på altanen(hvor den på ingen måde kan være, da den er kæmpestor). Så er det slut med klager over larmen, når du fyrer op for en højlydt FIFA-aften med vennerne til langt ud på natten hver mandag de næste mange år.

Set hos: Navy Times

Railgun
Dette er en annonce:

Relaterede tekster

Railgun

Railgun

HARDWARE-TEKST. Skrevet af Jonas Damholt

Selvom vi anbefalede The Katapult Pen tidligere her i Gadget-sektionen, så har vi nu et andet bud på et våben, hvis du lige står og mangler sådan et. Man ved aldrig, hvornår man får brug for en Railgun.Indlæser mere indhold