Dansk
Gamereactor
nyheder
Rainbow Six: Siege

Rainbow Six: Siege-spillere gør oprør over ny abonnementstjeneste

Der er eksklusivt indhold for dem der ønsker at give Ubisoft penge hver måned.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Da Bethesda løftede sløret for Fallout First, et abonnement bare til Fallout 76, så reagerede branchen verden med harme og vrede. Ubisoft har tydeligvis ikke fået det memo, for de har nu løftet sløret for stort set det samme til Rainbow Six: Siege, og reaktionen er præcis som forventet.

Det her abonnement hedder mere specifikt et R6 Membership, og koster hele $10 om måneden. Du kan dog betale $80 for et helt år, og i det abonnement er der indhold som du ikke kan finde noget andet sted.

Der er særlig epic skins, adgang til Battle Pass med 10 levels og en Bravo Pack. Fans har, naturligvis, taget ret skidt imod dette tiltag, og ovre på Reddit er det skyllet ind med vrede reaktioner, og løfter om at dette har fået dem til at stoppe med at spille Siege.

"I understand they took [the] idea from Fortnite with it Crew membership. But [the] difference is, Fortnite is [a] free to play game, and R6 is not," siger en fan.

Det vides ikke om Ubisoft vil reagere på dette, men de har ikke kommenteret på reaktioner.

Rainbow Six: Siege

Relaterede tekster

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ANMELDELSE. Skrevet af Anders Mai

Ubisofts populære shooter er tilbage for første gang siden 2008's Rainbow Six: Vegas 2. Er Siege det spil, fans har ventet på?Indlæser mere indhold