Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Tekken 7

Rangchu vinder verdensmesterskabet i Tekken 7

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Verdensmesterskaberne i Tekken 7 er blevet afgjort, og pokalen blev i sidste end løftet højt af Jeong "Rangchu" Hyeon-ho, sejrende på en facon der aldrig er set før i spillets historie. Det sydkoreanske talent vandt med Panda, en karakter der betragtes som en af de absolut svageste i hele spillet. Ikke nok med det, men Rangchu besejrede den stærkeste karakter i spillet, Devil Jin, to gange i træk for at vinde.

I tabernes finale tog han sejren over verdensranglistens nummer et, Bae "Knee" Jae Min, og i finalen satte han kløerne i sidste års mester, Byeong Mun "Qudans" Son. Begge er Devil Jin spillere, men det stoppede ikke den frembrusende bjørn, der, som ankomne fra tabernes finale, måtte besejre Qudans to gange i streg for at tage hele guldet.

Med imponerende tre sæt over et, var selvtilliden dog i højsædet, og i den anden kamp formåede Rangchu at gentage succesen, med tre sæt over et enkelt - hvor af det sidste var tre runder i rap - for at skrive kampspils historie.

Stort tillykke til Rangchu og hans hold Fursan, for en af de mest imponerende esports sejre nogensinde.

Tekken 7

Relaterede tekster

Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet af Andreas Juul

Kampspilsgenren gennemgår en renæssance. Kan Tekken 7 hamle op med konkurrenterne?Indlæser mere indhold