Dansk
Gamereactor
nyheder
Anthem

Rapport: Bioware planlægger gigantisk relancering af Anthem

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Anthem var en gigantisk fiasko, ikke bare for udvikleren Bioware men også for udgiver EA, der måtte erkende i månederne efter at spillet ikke havde mødt de interne forventningerne. Efterfølgende har det desuden været sløvt med opdateringer og generelt nyt indhold, men det er der åbenbart en grund til.

Jason Schreier, journalisten der først rapporterede om Anthems besværlige tilblivelse, har udgivet endnu en artikel, som igen er baseret på samtaler med et hav af anonyme udviklere med kendskab til sagen.

Disse kilder siger, at grunden til at Bioware har været lidt stille er at de planlægger at relancere spillet, og at dette projekt lige nu hedder "Anthem Next".

Lige nu er studiet åbenbart ikke helt sikre på hvordan de skal distribuere denne nye udgave af spillet, men pointen er at de ved at redesigne store dele af spillet, så det kan ligne den originale idé.

"We spent a few months just tearing it down and figuring out what needed to change fundamentally (a lot). And we've been rebuilding for another few months since," siger én af udviklerne.

Hvad synes du om det?

Anthem

Relaterede tekster

AnthemScore

Anthem

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Anthem udkommer i morgen, men Laursen har allerede brugt en uge i Bastion. Læs hans tanker om spillet her.Indlæser mere indhold