Dansk
Gamereactor
nyheder
Grand Theft Auto IV

Rapport: GTA IV står til at miste mange af sine sange

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Grand Theft Auto V er så stort et hit, er det er let at glemme de kapitler i den højt elskede serie der er kommet før. Der er forsat mange der spiller Grand Theft Auto IV, og foretrækker den mere mørke tone, men dem der gør det kommer snart til at miste en vigtig del af spillet - musikken.

Ifølge en rapport ovre hos Kotaku så vil spillet undergå en stor forandring efter sit 10 års jubilæum. Åbenbart udgår den licensaftale der blev indgået imellem Rockstar og mange af de rettighedsindehavere der har solgt musikken til spillet.

Rockstar har endnu ikke udtalt sig offentligt om sagen, men det forventes at ejere af en digital udgave af Grand Theft Auto IV på enten PS3, Xbox 360 eller PC vil få en download-kode til musikken inden den fjernes fra spillet. Det vides heller ikke om Rockstar vil forsøge at genforhandle licensaftalen.

Grand Theft Auto IV

Relaterede tekster

Grand Theft Auto IVScore

Grand Theft Auto IV

ANMELDELSE. Skrevet af Jesper Nielsen

Med en plaget fortid og en utørstelig hævnlyst, er Niko Bellic klar til at indtage Liberty City. Jesper har spillet det...

Spil Grand Theft Auto IV på Xbox One

Spil Grand Theft Auto IV på Xbox One

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Nu er det blevet muligt at bowle med Roman på Xbox One. Grand Theft Auto IV, samt dets udvidelser, er blevet tilgængelige på Xbox One gennem bagudkompatibilitet. Det har...Indlæser mere indhold