Dansk
Gamereactor
esports

Rapport: Insomnia Gaming Festival arrangør personale afskediget

Player1 Events har stået over for masseafskedigelser, og nu er fremtiden for den fysiske begivenhed oppe i luften.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de største spilbegivenheder hvert år i Storbritannien er Insomnia Gaming Festival, en fysisk konvention, der er blevet drevet og drevet af Player1 Events i de sidste par år, efter at festivalen blev erhvervet af sit moderselskab Supernova Capital fra forhandleren Game tilbage i 2021. Dette vil dog ikke være tilfældet fremadrettet, da masseafskedigelser har ramt arrangøren.

En række tidligere medarbejdere har taget til sociale medier for at bekræfte, at dette sker, men intet officielt er kommet fra nogen af de involverede virksomheder endnu.

Esports News UK har offentliggjort en rapport, hvor den afslører, at alt personale på Player 1 Events er blevet afskediget. Det er uklart det nøjagtige antal berørte mennesker, og ligeledes hvad fremtiden vil bringe for Insomnia Gaming Festival nu (især med den næste planlagt til Brimingham mellem 4. og 8. september), men det nævnes, at en offentlig meddelelse fra Player1 / Supernova forventes snart, så forhåbentlig vil disse spørgsmål blive besvaret snarest.

Rapport: Insomnia Gaming Festival arrangør personale afskediget
Insomnia


Indlæser mere indhold