Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Vanguard

Rapport: Kraft Sports Group står til at få Call of Duty League-hold

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig er der dukket en dybdegående rapport op, der fortæller lidt om hvordan strukturen af Call of Duty League kommer til at se ud fremadrettet. Ligaen mangler nemlig en enkelt plads for at være fyldt op, og denne rapport siger netop, at det bliver selveste Kraft Sports Group der tager den.

Pladsen er lige nu officielt til salg, og prisen forventes at være skyhøj. Men Sports Business Journal fortæller, at Kraft Sports Group, der også ejer Boston Uprisings Overwatch League-hold, får den. Desuden fremgår det, at Kraft vil danne par med Oxygen Esports, der skal hjælpe med at køre holdet.

Desværre byder rapporten ikke på konkret information om hvor mange penge der er blevet betalt for den plads.

Call of Duty: Vanguard
Photo: Activision

Relaterede tekster

Call of Duty: VanguardScore

Call of Duty: Vanguard

ANMELDELSE. Skrevet af Eirik Hyldbakk Furu

Sledgehammers Call of Duty-spil er endelig klar, og selvom det hele er lidt sikkert, så fungerer det samtidig som det skal.Indlæser mere indhold