Dansk
Gamereactor
nyheder
Senua's Saga: Hellblade II

Rapport: Ninja Theory har fået grønt lys af Microsoft til deres næste projekt

Der vil dog formentlig gå lang tid før vi ser noget nyt fra Ninja Theory.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Man kan jo godt være bekymret for de lidt mindre udviklere hos Microsoft, efter det der skete med Tango Gameworks. De havde produceret et sleeper-hit med Hi-Fi Rush, men blev alligevel lukket ned. Kan det samme ske med Ninja Theory, nu de har Senua's Saga: Hellblade II ude af døren?

Ninja Theory studio head Dom Matthews postede en besked på mediet X, hvor han takkede fans af Hellblade II for deres støtte og feedback under udviklingen af Hellblade II. Nogen tolkede posten som en slags farvel og frygtede at Ninja Theory var på vej samme vej som Tango Gameworks. Men ifølge Windows Central editor Jez Corden, er der ikke noget at bekymre sig om.

Corden lader til at vide, at Ninja Theory faktisk har fået grønt lys fra Microsoft til deres næste projekt, som ikke er det tidligere annonceret horrorspil Project: Mara, men et andet projekt.

However, we can confirm via our trusted sources that, in addition to Project Mara, Ninja Theory's next game has already been greenlit. There are no plans whatsoever to close the studio any time soon.
- Windows Central

Vi håber virkelig, at Corden's kilder taler sandt her, for det er ikke til at holde at se på, at Microsoft lukker succesfulde udviklere som Tango Gameworks, fordi de ikke passer ind i deres langsigtede strategi om evig vækst.

Senua's Saga: Hellblade II er ude nu til Xbox Series X/S, PC og på Game Pass.

Senua's Saga: Hellblade II

Relaterede tekster

Senua's Saga: Hellblade IIScore

Senua's Saga: Hellblade II

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Ninja Theory's opfølger fortæller en rå, barsk og overraskende følsom vikingesaga på den flottest tænkelige måde.Indlæser mere indhold