Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
League of Legends

Rapport: NLC kæmper for at overleve

Det sker efter Riot Games' seneste ændringer af den europæiske League of Legends-scene.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det ser ud til, at en af de regionale League of Legends-ligaer, der vedrører Storbritannien og Norden, er i lidt problemer. Lige siden Riot Games annoncerede gennemgribende ændringer i EMEA-regionen, både på LEC-niveau og for regionale ligaer som NLC, ser organisationen ud til at stå over for en lang række problemer.

Som rapporteret af Dot Esports siges ligaen at kæmpe for at finde finansiering og sponsorer, og med hold og større organisationer, der trækker sig ud, står NLC over for et dilemma, som det måske ikke kommer sig over.

Dette stemmer overens med den nylige erklæring fra NLC, hvor det nævnte, at det ville være nødt til at nedskalere sine aktiviteter på grund af manglende opfyldelse af partnerskabsmål, hvilket betyder, at det ikke længere vil blive anerkendt som en akkrediteret regional liga i LoL-scenen.

Når dette er sagt, har NLC udtalt, "vi vil fortsætte vores diskussioner med Riot Games og mulige kommercielle partnere i regionen for at komme med et opgraderet koncept fra 2024 og fremefter."

Som det ser ud nu, vil NLC søge at være vært for sin forårssæson engang i begyndelsen af 2023.

League of Legends

Relaterede teksterIndlæser mere indhold