Dansk
Gamereactor
nyheder

Rapport: Sonys live service-strategi har resulteret i færre spil

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony slog fast for nogle år siden, at de havde i sinde for alvor at satse mere på live service-projekter, og havde i den forbindelse givet grønt lys til udviklingen af en lang række af disse. På daværende tidspunkt blev det noteret af mange, at det var en kuriøs beslutning eftersom størstedelen af deres succes er kommet fra singleplayer-titler.

Journalist Jason Schreier har via en artikel hos Bloomberg slået fast, at dette live service-initiativ er den primære årsag til at vi generelt har set færre større eksklusive på PlayStation 5 kontra sidste generation.

"But with some major titles delayed and fewer projects in the pipeline due to a pivot to "service" games that went awry, PlayStation will look to bolster holiday console sales by reaching a new audience."

Det skal siges at Sony faktisk skruede lidt ned for live service-løftet for noget tid siden, og aflyste en række af de igangværende projekter, såsom The Last of Us Multiplayer og flere andre. Dog har de haft succes med Helldivers II.

Hvad tænker du om deres live service push?

Rapport: Sonys live service-strategi har resulteret i færre spil


Indlæser mere indhold