Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare II

Rapport: Team Heretics planlægger sin tilbagevenden til Call of Duty

Esportsorganisationen hævdes at samarbejde med Florida Mutineers.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det ser ud til, at en anden Call of Duty League holdrebranding muligvis finder sted forud for den næste sæson af den Activision-ejede liga. En rapport fra Dexerto har udtalt, at Team Heretics planlægger sin tilbagevenden til det øverste niveau af CoD esports og vil gøre det ved at samarbejde med Florida Mutineers-teamet for at oprette Florida Heretics.

Alt dette kommer efter, at tidligere rygter begyndte at svirre, der antydede, at Mutineers søgte at forlade CDL-rummet, men denne seneste rapport tyder på, at de har fundet en løsning, der holder dem i konkurrencen.

Uanset hvad er der ikke foretaget nogen officiel bekræftelse fra hverken CDL-teamet eller Team Heretics, men hvis dette partnerskab og sandsynligvis rebranding skal finde sted, kan du forvente en formel meddelelse i de kommende uger, så holdet kan være klar til 2023/24-kampagnen, som sandsynligvis starter i slutningen af 2023 efter denne sæsons tidligere kick-off.

Call of Duty: Modern Warfare II

Relaterede teksterIndlæser mere indhold