Dansk
Gamereactor
nyheder
Suicide Squad: Kill the Justice League

Rapport: Warner Bros. forventede at Suicide Squad ville blive en "billion-dollar franchise"

Det skete naturligvis ikke, og spillet er en massiv fiasko.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Efterhånden har vi vist slået fast en del gange, at Suicide Squad: Kill the Justice League er en massiv fiasko for udvikler Rocksteady, og har resulteret i et tab på noget der ligner $200 millioner for udgiver Warner Bros.

I en tidligere nyhed er det blevet slået fast, at studiet både arbejder på et Director's Cut af Hogwarts Legacy, og er i gang med at forberede et pitch til et nyt singleplayer-spil, men Jason Schreier har alligevel valgt at dykke ned i hvordan det kunne gå så galt med Suicide Squad i en rapport hos Bloomberg.

Angiveligt arbejdede de i første gang på et originalt multiplayer-spil under kodenavnet "Stones", men skiftede relativt pludseligt til et Suicide Squad-spil med en plan om at lancere i enten 2019 eller 2020. Det var i øvrigt studieleder Sefton Hill der traf denne beslutning, men forlod så studiet ikke synderligt lang tid efter.

Åbenbart var det ikke Warner Bros. der direkte pressede studiet til at benytte en live service-model, men de udtrykte dog entusiasme over den beslutning, og besøgte sågar studiet for at slå fast at de forventede at det ville blive til en "billion-dollar franchise".

Flere ansatte rettede en kritik af studiet for at udvise en "culture of toxic positivity that discouraged criticism."

Suicide Squad: Kill the Justice League

Relaterede teksterIndlæser mere indhold