Dansk
Gamereactor
esports
Call of Duty: Warzone 2

Rapport: World Series of Warzone Global Finals afholdes i London

Konkurrencedygtige Call of Duty kunne endelig vende tilbage til Storbritannien.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Fans har længe ønsket at se konkurrencedygtige Call of Duty vende tilbage til Storbritannien, og at dømme efter en ny rapport fra Dexerto, kunne dette meget vel være i kortene. Indrømmet, ikke i form af Call of Duty League (på trods af at London Royal Ravens er det eneste ikke-amerikanske hold i disse dage), men snarere for World Series of Warzone.

Det bemærkes, at Global Finals for WSoW kunne indstilles til at blive afholdt i London i Storbritannien, og at LAN-turneringen vil se de bedste Warzone spillere fra hele verden flyve til Storbritannien i september.

Med hensyn til hvad spillerne vil konkurrere om, får vi at vide, at der vil være en præmiepulje på $600.000 til trios-eventen, og at yderligere $100.000 vil blive tilbudt til den særlige Solo YOLO-event.

Da Activision ikke officielt har bekræftet denne rapport, er der ingen måde at vide, hvor den rapporterede begivenhed kunne afholdes, men Copper Box Arena, som for nylig var vært for League of Legends' Mid-Season Invitational, ser ud til at være en frontløber.

Call of Duty: Warzone 2

Relaterede teksterIndlæser mere indhold