Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Sea of Thieves

Rare har planer for mindst fem år mere med Sea of Thieves

Piratspillet har endnu ikke land i sigte.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rare har gjort et mesterligt arbejde med Sea of Thieves. Til at starte med, var spillet knap sødygtigt, men nu har det forvandlet millionvis af landkrabber til garvede søulke og betragtes af udgiveren Microsoft som værende en bragende succes.

Spillet har også netop rundet fem år på markedet, og i den forbindelse har Rare offentliggjort deres fremtidsplaner.

Ovre på Xbox Wire meddeler Rare, at "Sea of Thieves' fortællinger er langt fra nogen lukket bog." Det fremgår også, at man allerede er begyndt at lægge planer for spillets næste fem år, hvilket blandt andet kan komme til at inkludere smuglermekanikker og belønninger for at besejre spillere, som er identificeret som griefers (hvilket vil sige, de er ude på at ødelægge oplevelsen for andre spillere).

"I think 10 years of Sea of Thieves will feel like a long time - but also, we'll blink and be there. And I still think we'll have unfinished business when we get to that point, fortæller spillets Creative director Mike Chapman.

Sea of Thieves er tilgængeligt til PC, Xbox One og Xbox Series S/X.

Sea of Thieves

Relaterede tekster

Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Laursen

Microsofts seneste flagskib skorter ikke på charmen, men der er lig i lasten. Laursen er gået planken ud og står klar med en vurdering.

0
Sea of Thieves sejler til tops på Steam

Sea of Thieves sejler til tops på Steam

NYHED. Skrevet af Jakob Hansen

Rares Sea of Thieves har for alvor fået vind i sejlene, efter at den dygtige kaptajn Jack Sparrow har sluttet sig til besætningen takket være udvidelsen A Pirates Life....Indlæser mere indhold