Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Kinect Sports Season 2

Rare: "Kinect 2 er her allerede"

Har gjort store tekniske fremskridt

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Skal vi tro Scott Henson fra Rare, så er Kinect 2 her allerede, skriver Beefjack. Under Develop 2011 viste Microsoft og Rare nemlig alle de opgraderinger, de har lavet med Kinect-softwaren, og dem er der ganske mange af.

Blandt andet kan Rare nu aflæse bevægelser oftere og dermed minimere fejl i aflæsningen, hvilket forbedrer præcisionen i sportsgrene som dart og golf. Det gør at Kinect Sports Season 2 kommer til at fungere væsentligt bedre end forgængeren. Ifølge Rare bliver den nye bølge af Kinect-spil, der der udkommer til efteråret, markant bedre og mere avanceret end de spil, der hidtil er udgivet.

Kinect Sports Season 2

Relaterede tekster

1
Kinect Sports Season 2Score

Kinect Sports Season 2

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Elfving - GR.SE

Rare har gjort endnu en sæson festsporter klar i form af Kinect Sports Season 2, og Elfving har kørt slalom, spillet dart og i det hele taget prøvet at engagere sig foran Kinect-kameraet. Manglende holdbarhed og dybde er dog desværre stadig et problem.Indlæser mere indhold