Dansk
Gamereactor
nyheder
Everwild

Rare's Everwild byder på en "large scale multiplayer world"

Siden traileren fra E3 2020 har der været stille om projektet, hvilket har ført til rygter om en genstart af udviklingen.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Undertiden sker der, at et spil bliver præsenteret med en smuk trailer, hvorefter udvikleren tager mundkurv på de næste par år og ikke siger et pip om spillet. Rares Everwild, der oprindeligt blev præsenteret tilbage i 2019, er en af den slags spil.

Sidst vi hørte noget til projektet var til E3 2020, hvor en smuk trailer blev fremvist, men siden da har der været nærmest fuldstændig radiotavshed. Da et par ledende medarbejdere samtidig har forladt Rare i mellem tiden har det ført til rygter om en reboot. Dette har Microsoft, der ejer Rare, dog kaldt for "en overdrivelse."

Uanset spillets nuværende tilstand, så hører vi nu endelig noget nyt. Rare-medarbejderen Jordan Bell har på sin LinkedIn afsløret, at han arbejder på Everwild. Mere specifikt hjælper han med at skabe en "large scale multiplayer world" samt "extended Artificial Intelligence systems". Det skriver Gamerant.

Umiddelbart siger det os selvfølgelig ikke så meget om spillet. Men når det kommer til store multiplayerverdener har Rare (efter en lidt drøj start) opnået stor succes med piratspillet Sea of Thieves, så den legendariske britiske udvikler har helt sikkert værktøjerne til at levere en stor spiloplevelse.

Hvis du har brug for at genopfriske, hvordan Everwild overhovedet ser ud, så kan du se traileren fra E3 2020 herunder.

HQ
Everwild

Relaterede teksterIndlæser mere indhold