Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank

Ratchet & Clank får opdatering til 60fps på PS5

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Sony har endnu ikke et decideret program som Xbox-platformens "FPS Boost", der løbende optimerer spil, og giver muligheden for at spille dem i 60fps, men det betyder ikke at Sony ikke er i fuld gang med at optimere ældre spil til PS5-platformen alligevel.

Eksempelvis har Insomniac Games afsløret via Twitter, at Ratchet & Clank fra 2016, som i øvrigt tilbydes gratis via Play at Home-initiativet, får en opdatering der tillader spil i 60fps på PlayStation 5.

"Ratchet & Clank (2016) will be playable in 60 FPS on PS5 after a new update in April! As part of the Play at Home campaign, download the game for free now through 3/31. #RatchetPS4"

Det vides endnu ikke hvornår opdateringen lander.

Ratchet & Clank

Relaterede tekster

Ratchet & ClankScore

Ratchet & Clank

ANMELDELSE. Skrevet af Magnus Groth-Andersen

Ratchet & Clank er tilbage, og denne gang på PlayStation 4. Har den dynamiske duo klaret overgangen?

Opdatering på vej til Ratchet & Clank

Opdatering på vej til Ratchet & Clank

NYHED. Skrevet af Mikael Jensen

Insomniac Games har allerede to opdateringer i støbeskeen til det nye Ratchet & Clank som retter en masse fejl. Opdatering 1.03 er allerede blevet offentliggjort i USA og...Indlæser mere indhold