Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart er på vej til PC

Duoen tager springet fra PlayStation 5 til PC til sommer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

PC-konverterings-eksperterne fra Nixxes Software og Insomniac Games er i fuld gang med at konvertere Ratchet & Clank: Rift Apart til PC, som udkommer den 26. juli. Spillet vil være tilgængelig på både Steam og Epic Games Store.

PC-versionen er naturligvis optimeret til PC og vil indeholder forskellige niveauer af ray-traced refleksioner og ray-traced skygger, en unlocked framerate og forskellige performance- og opskalerings-teknologier som DLSS3, FSR2 og XeSS. Reflex og DLAA er også understøttet.

Både gameplay og mellemsekvenser er optimeret til ultra-wide skærme, både 21:9, 32:9 og op til 48:9 for 3-skærms setup. Det vil kunne spilles både med tastatur og mus, samt med en controller, og hvis du bruger en DualSense controller, vil man også få både haptisk feedback og dynamiske triggere.

Du kan læse vores anmeldelse af Ratchet & Clank: Rift Apart til PlayStation 5 her.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterede tekster

Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Den dynamiske duo er tilbage med nye venner, kendte fjender og en billedside, der viser hvad de nye konsoller er i stand til. Vi anmelder comebacket!Indlæser mere indhold