Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart har solgt over en million eksemplarer på en måned

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig offentliggjorde Sony en ret tætpakket pressemeddelelse (som du kan læse her), hvor de opdaterede os om salgstallene på diverse førstepartsspil, samt PlayStation 5-konsollen som platform. Vi ved nu lidt mere om hvordan det er gået for eksempelvis Ratchet & Clank: Rift Apart, der er det nyeste skud på stammen, og her har Insomniac vist al grund til at være tilfredse.

Det fremgår nemlig i pressemeddelelsen, at på omtrent en måned har spillet solgt 1.1 million eksemplarer. Dog skal det nævnes, at Sony ellers har gjort et stort nummer ud af at markere, om hvorvidt det nyeste kapitel i en given serie er seriens hurtigst sælgende kapitel eller ej. Den markering er ikke her, så vi tænker at det fortsat er Ratchet & Clank fra 2016 der har den ære.

Dog er Ratchet & Clank: Rift Apart også et af de få spil, der er decideret eksklusivt til PlayStation 5.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Relaterede tekster

Ratchet & Clank: Rift ApartScore

Ratchet & Clank: Rift Apart

ANMELDELSE. Skrevet af Ketil Skotte

Den dynamiske duo er tilbage med nye venner, kendte fjender og en billedside, der viser hvad de nye konsoller er i stand til. Vi anmelder comebacket!Indlæser mere indhold