Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Brawlhalla

Rayman ankommer til Brawlhalla

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Det efterhånden ret populære kampspil Brawlhalla får tilføjet en ny karakter til november, først og fremmest i anledning af at Ubisoft opkøbte Blue Mammoth Games tilbage i marts. Der er selvfølgelig tale om den tegneserie-agtige platformhelt Rayman, der debuterer på rollelisten d. 6 november, som afsløret på Twitter, når Brawlhalla officielt bliver udgivet på Xbox One X og Nintendo Switch.

Dette er store nyheder for et kampspil der stille og roligt er ved at forstærke deres tilstedeværelse i eSports-kredse, specielt med sådan en velkendt karakter. Rayman slutter sig til en tjenesteliste med allerede 41 veletableret karakterer, og med Ubisoft bag pumperne, er der håb for sund fremtid for spillet.

Har I prøvet kræfter med det gratis-at-hente kampspil? Skal I prøve det nu hvor Rayman ankommer til spillet?

Brawlhalla
BrawlhallaBrawlhalla

Relaterede tekster

1
Brawlhalla kommer til telefonerne

Brawlhalla kommer til telefonerne

NYHED. Skrevet af Emil Hanquist

Som I sikkert har fået med, afholdt Ubisoft i går aftes deres egen udsendelse Ubisoft Forward, hvor vi som ventet blev introduceret for en masse nyheder om selskabets...

1
Rayman ankommer til Brawlhalla

Rayman ankommer til Brawlhalla

NYHED. Skrevet af Søren Svanhof

Det efterhånden ret populære kampspil Brawlhalla får tilføjet en ny karakter til november, først og fremmest i anledning af at Ubisoft opkøbte Blue Mammoth Games tilbage...Indlæser mere indhold