Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
esports
FIFA 23

RBLZ Gaming er FIFAe Club World Cup mester

Holdet er en af de første Gamers8-sejrherrer.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Der tales meget om, at Saudi-Arabien og andre megarige mellemøstlige lande bruger sport til at tiltrække folk til landet og få et løft i turismen og til at trække rampelyset fra landets lyssky forretninger. Konceptet er kendt som sportwashing, og vi har set dette massivt påvirke den fysiske sportsverden, og på det seneste, endda esportsverdenen.

Dette skyldes, at Gamers8-festivalen i øjeblikket er i gang i Riyadh, Saudi-Arabien, hvor begivenheden bringer masser af førende turneringer med præmiepuljer på flere millioner dollars at kæmpe om. Da denne begivenhed startede midtvejs i sidste uge, er den første batch af begivenheder allerede afsluttet, inklusive FIFAe Club World Cup for 2023.

Efter et par dages konkurrence er RBLZ Gaming, et hold, der bakkes op af RB Leipzig, steget til toppen for at blive kronet som mester. Dette resultat har set holdet på vej hjem med broderparten af den samlede præmiepulje på $ 1 million.

For mere FIFAe-action vil FIFAe World Cup blive afholdt senere på måneden, ligesom FIFAe Nations Cup, både på Gamers8 og med $1 million præmiepuljer.

FIFA 23

Relaterede tekster

2
FIFA 23Score

FIFA 23

ANMELDELSE. Skrevet af Jakob Hansen

Bliver FIFA 23 et værdigt farvel til den ikoniske licens?Indlæser mere indhold