Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Recore

ReCore: Definitive Edition bliver snart afsløret

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

For nylig har rygterne svirret omkring en mulige Definitive Edition-udgivelse af sidste års Recore, men udviklerne hos Armature Studio har endnu ikke kommenteret på det - indtil nu.

Det hele startede med en journalist hos Indian Noob kaldet Saurabh Charde, som mente at have fat i en troværdig kilde. Denne kilde sagde at Recore: Definitive Edition ankommer d. 29 august, og understøtter HDR og markant bedre grafik. Derudover er der også en ny mission kaldet "Eye of Obsidian".

Nu har Armature Studio så svaret via en besked på spillets officielle Twitter, hvor de siger at en ny afsløring vil ske under Microsofts Gamescom-pressekonference d. 20 august:

"Hey ReCore players! Come back to our channels on August 20th to hear what's next for #ReCore! Thank you for waiting & see you then."

Mon ikke den formelle afsløring sker der så?

Recore

Relaterede tekster

8
RecoreScore

Recore

ANMELDELSE. Skrevet af Lisa Dahlgren

Keiji Inafune, Armature Studios, forventningerne er høje til Recore, men kan spillet levere?



Indlæser mere indhold