Dansk
Gamereactor
lifestyle

Red Bulls hyperbil afsløres på Goodwood Festival of Speed

RB17 bliver en af stjernerne i det kommende motorshow.

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

En af de største motorsportsbegivenheder hvert år er Goodwood Festival of Speed. Denne motorudstilling ser alle mulige store mærker afsløre nye biler og teste dem på den ikoniske bakkestigningsbane, ofte med en berømt racerkører ved rattet. Men det er også en tid for samlere at mødes for også at vise ikoniske og klassiske biler frem.

Til dette års begivenhed kan vi se frem til, at Red Bull Racing går helt ud. Motorsportsafdelingen i energidrikfirmaet vil bringe sit nuværende F1-team og en samling tidligere stjerner til at køre forbi F1-biler op ad den berømte bakke, alt imens de også debuterer og viser RB17-hyperbilen, der har været under udvikling i årevis og er udråbt som hjernebarn af den legendariske F1-designer Adrian Newey (som forlader Red Bull ).

Vi får at vide i en pressemeddelelse, at "RB17 vil blive afsløret fredag den 12. juli i Cathedral Paddock og vil blive udstillet i løbet af festivalweekenden, hvilket giver Goodwood-besøgende den første chance for at se Hypercar ved den ikoniske begivenhed. RB17 er designet, udviklet og fremstillet helt internt og vil have et tosædet monocoque-chassis i kulfiber med en halvspændt midtmonteret V10-motor og en kulfibergearkasse, der driver baghjulene.

Hvad angår hvad resten af Red Bull -besætningen vil være op til på Goodwood, vil Max Verstappen køre sin RB16B, Sergio Perez sin RB19, Christian Horner RB8, Daniel Ricciardo RB7, David Coulthard RB9, Mark Webber RB6 og Christian Klein RB1.

Dette er en annonce:
Red Bulls hyperbil afsløres på Goodwood Festival of Speed
Red Bull Racing


Indlæser mere indhold