Gamereactor Danmark. Se de seneste trailere og friske interviews fra de største spil-messer i verden. Gamereactor-siden bruger cookies for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du vælger at fortsætte antager vi at du godkender, og er tilfreds med vores cookies-politik.

Dansk
Gamereactor
nyheder
Red Dead Redemption

Red Dead Redemption er ikke længere tilgængelig på Playstation

Fjernet fra Playstation Plus ud af det blå

Abonner på vores nyhedsbrev her!

* Påkrævet felt
HQ

Rockstar's klassiske cowboy-spil Red Dead Redemption er godt nok helt tilbage fra 2010, men det er stadig et fantastisk spil og har været på Playstation Plus siden 2016. Derfor er det også mærkeligt at det pludselig er forsvundet, for det er stadig fuldt tilgængeligt på Xbox og for PC-ejere.

Vi har ikke kunne finde en god forklaring på hvorfor at det pludselig er forsvundet, men det viser en af de store bekymringer mange har omkring abonnementsbaseret ikke-ejerskab af sine spil.

Red Dead Redemption
HQ

Relaterede tekster

Undead NightmareScore

Undead Nightmare

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Det vilde vesten er blevet endnu vildere efter zombier har overtaget alt fra prærien til ranches og byer. John Marston står over for sit hårdeste eventyr hidtil.

Red Dead RedemptionScore

Red Dead Redemption

ANMELDELSE. Skrevet af Jonas Mäki - Gamereactor SE

Vi har forsøgt at tæmme det vilde vesten i Rockstars klokkeklare western-epos og er klar til i anmeldelsen at fortælle præcist, hvor godt Red Dead Redemption egentlig er...Indlæser mere indhold